Sun01212018

Last updateMon, 26 Sep 2016 7pm

Back You are here: Home Blog
07 Mar 2014
by  - 
Published in Blog

gigi

        Din seria "Gigi Becali, faţă de alţii, a mai dat dom'le şi la oameni" avem parte, încă o dată, de o mostră din logica infailibilă a poporului român. "Free <Gigi> Popescu" este, mai nou, sloganul romanilor, acesta este cel mai important lucru acum, să eliberăm un infractor dovedit pentru că a fost un fotbalist bun, ce legătură are una cu alta, habar nu am. Să nu mai zăbovim şi să operăm fractura de logică.

 

21 Jan 2014
by  - 
Published in Blog

bogdan       De când a apărut scrisul, informaţia notată prin simboluri, fie cioplită în piatră, în lut, sau mâzgălită pe o bucată de pergament sau o foaie de hârtie, care a fost scopul său real? Poate au fost şi sunt mai multe. Unii trec prin viaţă chiar şi acum fără să apuce să scrie ceva; nici măcar un gând notat undeva, fie pentru a transmite un mesaj, fie pentru posteritate, fie ca un mod paşnic de descărcare a unor sentimente înmagazinate.

16 Sep 2013
by  - 
Published in Blog

      philosophyVorbeam cu puţin timp înainte cu fratele meu pe skype şi îmi spunea (iar de afară se aud nişte lătrături de maidanezi şi ţipete) ce greu este şi prin Anglia să găseşti de muncă. În România era avocat şi s-a chinuit ani de zile să reuşească în meseria aceasta, a avut şi momente bune, totuşi, cea mai mare problemă a lui a fost ruşinea şi umilinţa de a fi intelectual, de a fi un om instruit şi cu preceptele morale la purtător. Cam asta înseamnă în România să fii intelectual, trebuie să te adaptezi mediocrităţii zi de zi şi să suporţi ruşinea de a ţi se da un răspuns la întrebarea “Cu CV-ul meu unde credeţi că m-aş, încadra?” pusă vreunui angajator (care ştie că ai “nu ştiu câte facultăţi”), şi răspunsul vine abrupt ”Păi un om cu studiile dumneavoastră ce cauta la noi? Hmm! Agent comercial sau agent imobiliar, dar vă plătim doar  din comision”.

Page 1 of 2

Creeaza un cont sau autentifica-te!