Thu11232017

Last updateMon, 26 Sep 2016 7pm

Back You are here: Home Coltul de creatie Arte plastice si fotografie Constantinescu Sorin

Constantinescu Sorin

•         acuarelaCe ţi-au spus părinţii când au realizat pentru prima dată că tu chiar ai talent la desen, sau ei  te-au întdrumat către această activitate?

o   Părinţii mei m-au susţinut mereu în tot ceea ce fac . Din fericire , înclinaţia mea către artă a fost descoperită încă de la grădiniţă de către învăţătoare .  Părinţii au spus clar că trebuie sa urmez un liceu de profil şi să mă gândesc bine ce pot face cu arta mea . 

 

•         Ce impresionează mai mult fetele, faptul că ai talent la desen sau că eşti chitarist într-o trupă?

o   Mi-am dat seama de curând că mai important decât aceste două vocaţii este felul meu de a fii , dar sunt sigur că fetele preferă să audă lucruri frumoase mereu , aşa că tind să cred că imaginea mea ca şi chitarist are mai mult impact emoţional decât un studiu bine făcut pe hârtie .

 

•         Când desenezi, fredonezi o melodie în gând, ai una preferată?

o   Când desenez ascult muzică deoarece muzica şi arta se impacă atât de bine încât mie imi este dificil să îmi imaginez lumea fără una din acestea două .

 

 

•         De obicei imaginţia oricărei persoane, şi mai ales a unui artist, îşi reprezintă în intimitatea ei cele mai ciudate şi monstruoase imagini, te cenzurezi în a le da frâu liber?

o   Când fac artă , sunt de părere că nu există limite , iar atâta timp cât conştiinţa nu simte nici o presiune , nu ezit să dau frâu liber şi celor mai obscure imagini din mintea mea . 

 

•         Ce inseamnă liniile curbe pentru tine şi ce semnificaţie au cele drepte?

o   Ei bine , liniile drepte ajută la construcţia compoziţiei , astfel încât din ordine e usor să faci dezordine cu linii curbe sau modulate . 

 

•         Dacă te duci la toaletă şi ocupi locul pe “scenă”, vezi în faianţa din faţa ta tot felul de imagini şi figuri?

o   Se întamplă atât de des , peste tot , deoarece liceul în care învăţ mă ajută să fiu creativ în orice situaţie .

 

•         Ai opinii politice sau duci o viaţă paralelă cu fenomenul?

o   Nu aş spune că fenomenul mi-e străin , dar prefer să cred că undeva , liniile acelea paralele sunt totuşi în perspectiva , mai bine spus în perspectiva fenomenului .

 

•         Se poate face ceva în România ca să fie respectaţi tinerii sau suntem condamnaţi?

o   Tinerii artişti ar trebui promovaţi şi stimulaţi la maxim , deoarece , cel mai important pentru un tânăr e să fie stimulat şi încurajat . Se pot organiza o grămadă de concursuri în aer liber , tabere de creaţie şi peisaje ; soluţii sunt , să existe doar bunăvoinţă.

Add comment


Security code
Refresh

Creeaza un cont sau autentifica-te!