Sun01212018

Last updateMon, 26 Sep 2016 7pm

Back You are here: Home Evenimente

Evenimente

Expoziția „Contemporary Norwegian Architecture

norvegianjoi
18:00
http://e-zeppelin.ro/arhitectura-norvegiana-contemporana/
Prezentare Eva Madshus (co-curator): 23 ianuarie, ora 18.00 / Vernisaj: 23 ianuarie, ora 19.00

Expoziția „Contemporary Norwegian Architecture # 7“ călătorește prin lume din 2011, fiind găzduită până acum de Brazilia, Cuba, Polonia, Olanda, Slovacia, Grecia, Cipru, Germania și Bulgaria. În 2014, cu suportul Ambasadei Regatului Norvegiei în România, în parteneriat cu MNAC și Asociația Zeppelin, ajunge în România.

Cea mai nouă dintr-o succesiune de prezentări dedicate fenomenului arhitectural norvegian de ultimă oră, această selecție prezintă o paletă foarte largă de realizări, de la popasuri, mici case și locuințe private, la clădiri publice, soluții complexe de construcții, infrastructură și planificare urbană. Prin diverse formate de prezentare și new media, expoziția oferă un tablou complex al arhitecturii recente realizate de norvegieni în propria țară și peste hotare. Sunt dezvăluite particularități în cadrul lucrărilor individuale și urmărite evoluțiile relevante pentru societate.

Read more...

Classic Beat Orchestra, „Light up the classics”

concertlightvineri
20:00 până la 21:30

Ia bilete
https://www.facebook.com/ajax/events/ticket.php?event_id=822776104404330&source=1(www.eventim.ro)
Vineri, 24 ianuarie, de la ora 20:00, sala teatrelli va fi animată de concertul celor de la Classic Beat Orchestra, „Light up the classics”. Vor interpreta Mischa Simeonov – pian, Emanuel Vots – violă, Gabriel Cîrcea – percuție și Mihail Grigore – violoncel.

Classic Beat Orchestra este singura trupă din România care readuce muzica clasică în actualitate. Mischa Simeonov, fondatorul și liderul proiectului, a venit cu ideea de a îmbina muzica claiscă cu ritmuri moderne pur întâmplător, cum se întâmplă de altfel cu toate ideile mari. Pe vreme ce era sutdent în Anglia, aflat la o petrecere în campus, pe hol, a auzit dintr-o cameră muzică electronică și din alta muzică clasică și atunci i-a venit ideea proiectului. Imporvizațiile sunt elementul distinctiv al fiecărui spectacol, transformînd fiecare concert într-un eveniment unic.Classic Beat Orchestra s-a născut din dorința de a combate ideea potrivit căreia muzica clasică este apanajul exclusiv al elitelor și, totodata, de a o reîmprospata în spiritul modernității.
După structura unei orchestre de jazz, fiecare instrumentist are prevăzute solo-urile sale, iar improvizatia este nelipsită, spre deliciul publicului.

Read more...

Recital Solartis Quartet

solarisMiercuri
Ora19:00 până la 20:15
Stagiunea Muzicala «Iosif Sava» 2013-2014 a Fundatiei ACCUMM

Recital Solartis Quartet
SABIN PENEA
ANA MARIA MARIAN
LAURA ZECHERU
ANDREI NITESCU

In program: Haydn si Dvořák

Parteneri:
Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti
si
Departamentul UNESCO pentru Schimburi Interculturale si Interreligioase al Universitatii din Bucuresti

Read more...

SALONULUI INTERNAŢIONAL DE ARTĂ SINGULARĂ.

outsiderMiercuri
Ora18:00
Ne face o deosebită plăcere să vă invităm,
miercuri, 22 ianuarie, ora 18,
la deschiderea publică a Atelierului artistului Laurenţiu Dimişcă
şi vernisarea expoziţiei permanente a SALONULUI INTERNAŢIONAL DE ARTĂ SINGULARĂ.

Premieră în România şi Europa de Est

Prima galerie de OUTSIDER ART specializată în Artă Singulară, Artă Brută, Noua Figuraţie, Artă Naivă, Outsider Art, Artă Populară, Artă Alternativă, Artă Vizionară, Artă Schizofrenică, Raw Vision şi Artă Contemporană din întreaga lume.

Read more...

Deschidere oficiala PURICELE.RO

deschidereSambata este ziua internationala a puricelui si a adeptilor sai. Veniti si va lasati piscati de cultura si arta intr-o comunitate ce-si propune sa scoata capul afara fara sa fie taiat.

sâmbătă
18:00
    Va asteptam sambata seara la 18 si un minut sa luati parte la deschiderea oficiala http://puricele.ro/ cu un glont de palinca si muzica live la chitara :) improvizatii + Vernisaj PanceNko - "pictura sau asa ceva" + BTS Sound Performace. Ne gasiti si pe facebook la https://www.facebook.com/puriceleroman?ref=hl.

 

Theme not found

 

 

Read more...

La Traviata - Spectacol aniversar Elena Mosuc

traviatr18 ianuarie 2014
 19:00
Operă în trei acte de Giuseppe Verdi

Libretul de Francesco Maria Piave

SPECTACOL ANIVERSAR

Dirijor: Adrian Morar

Regia: Cristian Mihăilescu

Scenografia: Viorica Petrovici

Maestru de cor: Stelian Olariu

Read more...

Creeaza un cont sau autentifica-te!