Tue12122017

Last updateMon, 26 Sep 2016 7pm

Back You are here: Home Evenimente Classic Beat Orchestra, „Light up the classics”

Evenimente

Classic Beat Orchestra, „Light up the classics”

concertlightvineri
20:00 până la 21:30

Ia bilete
https://www.facebook.com/ajax/events/ticket.php?event_id=822776104404330&source=1(www.eventim.ro)
Vineri, 24 ianuarie, de la ora 20:00, sala teatrelli va fi animată de concertul celor de la Classic Beat Orchestra, „Light up the classics”. Vor interpreta Mischa Simeonov – pian, Emanuel Vots – violă, Gabriel Cîrcea – percuție și Mihail Grigore – violoncel.

Classic Beat Orchestra este singura trupă din România care readuce muzica clasică în actualitate. Mischa Simeonov, fondatorul și liderul proiectului, a venit cu ideea de a îmbina muzica claiscă cu ritmuri moderne pur întâmplător, cum se întâmplă de altfel cu toate ideile mari. Pe vreme ce era sutdent în Anglia, aflat la o petrecere în campus, pe hol, a auzit dintr-o cameră muzică electronică și din alta muzică clasică și atunci i-a venit ideea proiectului. Imporvizațiile sunt elementul distinctiv al fiecărui spectacol, transformînd fiecare concert într-un eveniment unic.Classic Beat Orchestra s-a născut din dorința de a combate ideea potrivit căreia muzica clasică este apanajul exclusiv al elitelor și, totodata, de a o reîmprospata în spiritul modernității.
După structura unei orchestre de jazz, fiecare instrumentist are prevăzute solo-urile sale, iar improvizatia este nelipsită, spre deliciul publicului.

 În program:
Preludiu ( Bach )
Toccata ( Bach )
Bolero ( Ravel )
Nocturne ( Chopin )
Air
Pattern
Drops
Romeo și Julieta ( Prokofiev )
Tatata
Satie
Dobro dance

Piata Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucharest, Romania
 

Creeaza un cont sau autentifica-te!